Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii din Hunedoara cer intervenţia DNA şi a DIICOT: Ce îi nemulţumeşte pe cei din PNL

PNL

Preşedintele interimar al organizaţiei judeţene PNL Hunedoara, Florin Roman, a declarat vineri, la Deva, că procurorii DIICOT sau DNA ar trebui să facă verificări la Complexul Energetic Hunedoara (CEH) în ceea ce priveşte achiziţia mai multor materiale şi a stocurilor existente, fără să fie vorba de cele de cărbune.

El a adăugat că multe dintre materialele cumpărate de CEH stau în depozite, chiar dacă achiziţiile au fost efectuate în urmă cu mai mulţi ani. În opinia liderului PNL Hunedoara, unele materiale ar fi fost cumpărate la suprapreţ. "Vorbesc de achiziţiile pe care le-au făcut ei pe partea de materiale. E foarte simplu. Sunt foarte multe (...) lucruri cumpărate cu mulţi ani în urmă şi care nu sunt folosite. Pentru că nişte băieţi deştepţi au cumpărat la suprapreţ, pe motiv că trebuie să le folosim la protecţia muncii, şi ele zac (acum, n.r.) în depozit. Nu e treaba mea, nu sunt procuror, dar vreau să atrag atenţia că acolo există persoane care pot fi identificate, trase la răspundere, şi ar fi cazul ca şi la Hunedoara să găsim nişte vinovaţi şi - chiar dacă vi se pare brutală expresia - să zăngăne cătuşele', a spus Roman.

Referindu-se la programul de restructurare de la CEH, preşedintele PNL Hunedoara a anunţat că personalul disponibilizat va beneficia de plăţi compensatorii în urma negocierilor dintre administraţie şi sindicate. Astfel, persoanele care îndeplinesc condiţiile de pensionare vor primi un salariu compensatoriu, cei care vor pleca în etapa a doua vor primi trei salarii compensatorii, iar cei care nu îndeplinesc condiţiile de pensionare vor beneficia de 6 salarii compensatorii, anunţă Agerpres.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.