Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii ies la atac, în războiul cu PSD: sublima anonimă Bucura-Oprescu face un circ incredibil

FABIZ - ASE
Tănase Stamule

Între cei de la PNL și cei de la PSD s-a iscat un adevărat război pe tema Legii pensiilor. Cei de la PSD i-au acuzat pe liberali că vor să blocheze legea, iar replica liberalilor vine prin vocea lui Tănase Stamule, cel care susține că ”anonima Bucura-Oprescu face un circ incredibil” la Ministerul Muncii.

”Senina anonimă Bucura-Oprescu și disonanța cognitivă a socialiștilor

Zilele acestea asistăm la un circ incredibil oferit de sosia lui Budăi de la ministerul muncii, sublima anonimă cu numele de Bucura-Oprescu.

Pe lângă faptul că doamna are probleme evidente de coerență lingvistică sunt înspăimantat de felul în care vede doamna trezoreria statului.

Atunci când a fost întrebată care e sursa de finanțare pentru creșterea pensiilor, doamna a răspuns cu seninătate ca nu e treaba ministerului pe care îl conduce și ca cei de la finanțe trebuie să găsească banii.

Cei ce o pun pe doamna Bucura-Oprescu să arunce piatra în apă, în frunte cu primul valutist al țării, ar trebui să spună transparent românilor că vor să le crească taxele în 2025.

Socialiștii trebuie să învețe să nu mai prezinte doar jumătăți de adevăr. Dacă anul viitor vor spune în campanie că pe lângă creșterea pensiilor, din 2025 vor mai crește și TVA, impozitul pe venit, accizele și vor elimina toate facilitățile la microîntreprinderi iar românii îi vor vota pentru asta atunci nu va mai fi nicio problema cu această creștere a pensiilor.”, scrie Tănase Stamule.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.