Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii îi dau replica lui Nicușor Dan: Candidat comun, dar program liberal!

www.stiripesurse.ro
Gabriel Dumitrașcu

Liberalii i-au dat astăzi replica lui Nicușor Dan, după ce fostul președinte USR a spus că s-ar putea ca la alegerile locale din 2020, liberalii ar putea să îl susțină în cursa pentru Primăria Capitalei.

Vezi și: ALERTĂ - CCR respinge sesizarea PNL-USR cu privire la Secţia de investigare a infracţiunilor din justiţie

Gabriel Dumitrașcu, Vicepreședintele PNL București, a afirmat într-o postare pe Facebook că un candidat comun al opoziției unite ar avea cea mai mare șansă pentru câștigarea Primăriei Capitalei. În viziunea lui Dumitrașcu, candidatul comun poate proveni din USR sau din PNL, dar programul și soluțiile pentru București nu pot fi decât de sorginte liberală.

Dreapta trebuie să vină la putere și să dezvolte orașul, să pornească investițiile. Avem nevoie ca de aer, a cărui calitate trebuie să o îmbunătățim, să investim în termoficare, străzi, transport și spitale. Orice zi care trece crește riscul de blocaj total. Alți patru ani înseamnă colaps pentru București.

Va trebui să vedem la acel moment care dintre candidați are șansa cea mai bună. Nu contează din partea cărui partid politic vine, PNL, USR. Important e să salvăm orașul.

Avem nevoie însă de candidați cu soluții, avem nevoie de un om care are o viziune de dezvoltare. Candidatul la PMB trebuie să fie un om de construcție, care poate dezvolta, care poate implementa programul său.”

De asemenea, liberalul afirmă că este nevoie de o poziție comună a celor două partide în abordarea alegerilor prezidențiale, parlamentare cât și locale.

CITEȘTE ȘI: Soluția cu efecte imediate: Cum scapi de aciditatea de la stomac

Cu toate acestea, Dumitrașcu nu s-a sfiit să îl ironizeze pe Nicușor Dan, pentru faptul că în alegerile din 2016 acesta a preferat să meargă cu partidul său separat de PNL, fragmentând astfel votul electoratului anti-PSD.

Mă bucur că domnul Nicușor Dan a realizat faptul că opoziția are șanse mai multe să câștige primăria Capitalei dacă merge cu un singur candidat. La alegerile din 2016, deși i s-a propus să mergem în echipă, a refuzat. Poate era mai bine dacă atunci toți actorii aveau maturitatea politică necesară și nu se pierdea Bucureștiul. Din păcate, cu administrația Firea, noi toți am pierdut 4 ani. Orașul s-a blocat. Investițiile au fost stopate. Avem o administrație dezastruoasă”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.