Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii pregătesc o mare lovitură: Ionuț Lupescu recunoaște că au avut loc negocieri

ionut lupescu

Cei de la PNL testează mai multe personalități pentru o candidatură la Primăria Capitalei. Printre aceștia se numără și Ionuț Lupescu, fostul mare internațional român și component al Generației de Aur, ne-au precizat surse din PNL.

Ionuț Lupescu a avut discuții cu cei de la PNL, dar deocamdată totul este în faza studiilor sociologice. O decizie privind candidatul la Primăria Capitalei se va lua în primăvară.

Lupescu: Vreau să intru în politică

Ionuț Lupescu a declarat că a discutat cu mai multe partide politice din România, dar indică faptul că și-ar dori mai degrabă o candidatură la Parlamentul European, nu una la Primăria Capitalei.

„Am spus că vreau, la vârsta asta pe care o am, cred că e o vârstă bună să intru în politică. Dar nu orice, adică eu îmi știu lungul nasului și încerc să ajut acolo unde cred eu că am o expertiză și am o experiență.

Având acești aproape 10 ani la UEFA, în care am făcut relații internaționale, la secția de fotbal Europa, așa cum sunt 22 de comisii sau mai multe, cred eu că mi-ar plăcea să îmi aduc contribuția și ca un europarlamentar. Dar asta e tot, nu am alte visuri de a ajunge…

Spre Parlamentul European, acolo cred eu că aș putea să îmi aduc contribuția pentru România, pentru că asta am făcut 10 ani la UEFA și știu cum este UEFA structurată și condusă, exact ca Parlamentul European, Consiliul European.

Nu cred că ar fi o mare problemă pentru mine. Nu e o pistă greșită. Am vorbit cu mai multe partide. Încă nu am ales culoarea” a spus Lupescu, conform prosport.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.