Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii recunosc strategia de politizare a structurilor de stat: Fostul şef al Poştei se laudă a găsit companie 'roşie' şi a lăsat-o 'liberală'/ VIDEO

horia grigorescu

Liberalul Horia Grigorescu, fostul director general al Companiei Naţionale Poşta Română, recunoaşte deschis că a transformat compania de stat din una "roşie" în urma "liberală".

"Voi mi-ați dat ocazia unică în viață, să ocup funcția de director general al Poștei Române, cel mai mare angajator din țară, cu 24.000 de suflete. Când am pătruns în companie, era profund roșie. Dacă erau 20% liberali era bine. Vreau să vă spun acum cu mândrie, după un an și șase luni, că azi vorbim de o companie care gândește, vibrează și respiră liberal. Cum? Prin reformele pe care le-am făcut, prin dăruirea și dedicarea zi de zi. Asta trebuie să facem în tot ce înseamnă conducerea și viața partidului nostru”, a afirmat Horia Grigorescu, la conferinţa de alegeri a PNL Sector 4, unde candida pentru funcţia de preşedinte.

Apropiat al lui Ludovic Orban, Horia Grigorescu a fost numit în funcția de director general al Poștei Române după instalarea Guvernului Orban. Acesta a fost înlocuit din funcție în iunie 2021, de un alt coleg de partid, Valentin Ștefan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.