Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii sar în apărarea Uber și Bolt: PSD este un partid de îmbuibați socialiști. Este o bătaie de jos

afis pnl

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, critică dur vidul legislativ care scoate temporar în afara legii aplicațiile de ride-sharing precum Uber sau Bolt. PNL solicită Guvernului să adopte de urgență OUG care reglementează activitatea aplicațiilor de trafic.

Citește și: Alegerile europarlamentare, efect de TSUNAMI în Parlament: scenariul optimist/scenariul pesimist pentru fiecare partid/ANALIZĂ

”PSD este un partid de îmbuibați socialiști care nu înțeleg mersul economiei moderne și avantajele concurenței libere ale serviciilor de piață inovative. În capul lor nu au decât o singură idee, economia de stat ultra-reglementată prin sute de legi și acte administrative, în timp ce hăituiesc inițiativele private cu zeci de controale arbitrare privind respectarea unui noian de obligații absurde.

Ceea ce face PSD cu serviciile alternative de taximetrie de tip ”ride-sharing” este o bătaie de joc oribilă la adresa oamenilor liberi cu inițiativă care câștigă niște venituri prin muncă cinstită pentru care plătesc taxe și impozite. Înăsprirea condițiilor pentru șoferii care folosesc aplicații de taxi Uber, Bolt sau Clever prin amendare lor mai rapidă și mai severă este un atac de tip pesedist grosolan la economia de piață și a oamenilor care doresc o alternativă la serviciile actuale de taximetrie.

Miniștrii PSD de la Transporturi și Dezvoltare Regională au produs un haos de neimaginat în serviciile de taximetrie, reușind contra-performanța să-i înnebunească atât pe taximetriștii de profesie cât și pe șoferii care folosesc aplicațiile de tip ride-sharing.

Ministrul Cuc de la Transporturilor și ministrul Suciu de la Dezvoltare regională sunt doi incompetenți notorii, dovediți în funcțiile pe care le ocupă, care ar trebui să plece acasă pe jos, să nu-i mai ia nici un taxi, nici prin serviciile tradiționale de taximetrie, nici printr-o aplicație ”ride-sharing”.

Cerem să fie pus în dezbatere publică, în regim de urgență, un proiect de act normativ al Guvernului care să oprească ”vânătoarea” de șoferi Uber, Bolt sau Clever și să elimine barierele absurde puse în calea dezvoltării serviciilor alternative de taximetrie, asigurând condiții egale de concurență și de siguranță pentru pasageri între toți șoferii de taxi.”, arată un comunicat de presă al PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.