Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii se radicalizează. Un eventual nou guvern PNL – USR va EXCLUDE orice fost ministru care a votat moțiunea de cenzură (SURSE)

Twitter
sah

Situația politică pare să degenereze tot mai tare. Liberalii nu vor să mai audă de o colaborare cu USR și dacă într-un final prin mijlocirea președintelui Klaus Iohannis se va ajunge la o nouă colaborare atunci lucrurile vor sta mai altfel.

Surse din PNL susțin pentru STIRIPESURSE.RO că o condiție care NU este negociabilă va fi aceea ca nici un fost ministru USR care a votat moțiunea de cenzură NU mai are ce căuta în viitorul Executiv.

Ar fi vorba de Cătălin Drulă, Stelian Ion, Caudiu Năsui și Dan Barna. Ceilalți nu pentru că nefiind parlamentari nu au avut cum să voteze moțiunea de cenzură.

Liberalii susțin că aceștia se puteau măcar abține pentru Moțiunea de cenzură inițiată de PSD era împotriva întregului Cabinet, împotriva Guvernării PNL-USR-UDMR și a lovit cu nume și prenume și în ministerele pe care aceștia le-au condus. Votând moțiune au recunoscut că au fost incompetenți.

Deocamdată liderul USR Dacian Cioloș se plânge pe la toate televiziunile că a încercat și încearcă un dialog cu președintele PNL Florin Cîțu, dar că nu i se răspunde la mesaje.

Cel mai probabil toate formațiunile politice vor rămâne pe poziții până după întâlnirea cu președintele Klaus Iohannis urmând ca apoi în funcție de opțiunea președintelui să se poziționeze.

De ramarcat că în USR crește presiunea asupra liderilor de a se ajunge la o înțelegere cu liberalii pentru că situația de acum nu profită deloc partidului care a angajat public reforme și acum când e chemat să le pună și în practică pare că se sustrage invocând persoane/situații/lucruri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.