Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liberalii timişoreni, puşi în dificultate: Nu ştiu pe cine să pună pe liste în locul lui Blaga

Liberalii timişeni vor decide în Biroul Politic Judeţean (BPJ) cine va lua locul lui Vasile Blaga pe lista de la Senat, pregătită pentru alegerile parlamentare din decembrie, în urma demisiei copreşedintelui naţional al PNL din partid.

Citește și: Statele Unite nu cedează: VOR ATACA PRIMELE în cazul unui conflict nuclear

"Urmare a celor întâmplate astăzi, Vasile Blaga nu va mai candida la alegerile parlamentare din 2016. Filiala Timiş a PNL va decide în BPJ - singurul for abilitat statutar în acest sens - într-o şedinţă viitoare, asupra modului în care va fi gestionată situaţia creată la nivelul listelor de candidaţi. În orice caz, atât timp cât eu voi fi preşedinte PNL Timiş, pe listele filialei nu vor putea apărea candidaţi trimişi în judecată sau aflaţi în alte posturi care ar putea aduce prejudicii de imagine partidului, indiferent de relaţiile interumane existente între noi, membrii partidului, şi de părerea pe care o avem unii despre alţii. Trebuie să înţelegem că mai importantă decât această părere este percepţia pe care o au sau şi-o formează asupra noastră cetăţenii de la care aşteptăm voturi, şi mai importante sunt interesele partidului, nu ale unuia sau altuia dintre noi", afirmă Nicolae Robu, preşedintele PNL Timiş, într-o declaraţie de presă remisă, miercuri, pentru agerpres.

Citeşte şi: Proorocirea lui Victor Ponta despre Vasile Blaga s-a adeverit

Vasile Blaga se afla pe prima poziţie pe lista de candidaţi pentru Senat din organizaţia PNL Timiş pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.