Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Libertatea, informații BOMBĂ: importatorul măștilor PERICULOASE din China a avut firmă offshore cu Streinu-Cercel

IMPACT
Adrian Streinu Cercel

Informație bombă făcută publică de Libertatea. Firma Ducos Trading SRL, care vândut către Unifarm peste 1.2 milioane de măști de coronavirus, fără licitație, are legături cu șeful Instititului Matei Balș, Adrian Streinu- Cercel.  Măștile aduse din China și vândute fără licitație s-au dovedit a fi periculoase și au fost retrase din spitale, spune Ministerul Sănătății, asta însă abia după ce au fost distribuite în 113 spitale din România.

Citește și: PROTEST Presa din Timișoara, scrisoare DESCHISĂ către Iohannis și Orban și către Parlament privind JIGNIRLE aduse de primarul Nicolae Robu jurnaliștilor

"Importator este Ion Berciu, vechea cunoștință și partener al lui Streinu-Cercel Fondată în 2007, Compania Ducos Trading SRL are o cifră de afaceri de 12,2 milioane de euro pe 2019 și un profit de aproape două milioane de euro din livrarea de materiale medicale către spitalele publice. Compania a avut, până la finele lui 2019, 605 contracte câștigate în sistemul electronic, conform termene.ro, care folosește un agregator al Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP). Din portofoliul Ducos nu lipsesc marile spitale bucureștene, precum Universitar, Marius Nasta, Colentina, Bagdasar-Arseni și spitale județene din țară", notează sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.