Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Libertatea: Procurorul Daniel Ghiță a ÎNCHIS un dosar după ce a primit o locuință de la primăria Sinaia: rudele edilului, vizate de anchetă

jurnalul.ro
vlad oprea primar sinaia

Caz încredibil la Sinaia, acolo unde procurorul Daniel Ghiță a închis un dosar în care era cercetată firma condusă de rudele primarului din Sinaia. Edilul spune că i-a dat procurorului locuință de serviciu pentru că Ministerul Justiției nu avea, însă procurorul spune că nici măcar nu a cerut casă de la MJ.

Citește și: Povestea cu SUPRA AGLOMERAREA secțiilor de ATI cu bolnavi de coronavirus, aruncată în aer de prefectul de Galați

 

"În iulie 2019, firma CECRIS din Sinaia a depus o plângere penală împotriva firmei PRIVABENZ, unde acționari sunt: primarul Vlad Oprea (37,5%), Anca David, sora primarului (37,5%) și Lavinia Oprea (25%), mama primarului și administratorul firmei. Directorul firmei este Remus David, cumnatul primarului din Sinaia.

Citeşte întreaga ştire: După ce primarul din Sinaia i-a dat o locuință, prim-procurorul Daniel Ghiță a închis un dosar în care era acuzată de furt firma edilului, a mamei și a surorii lui!", scrie Libertatea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.