Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liceele şi colegiile din judeţul Sălaj şi-au prezentat oferta educaţională într-o manieră originală

ebsilon.org
educatie invatamant scoala

Liceele şi colegiile din Zalău şi-au prezentat, luni, într-o manieră originală, în faţa elevilor de gimnaziu din clasele terminale, oferta educaţională pentru viitorul an şcolar, în cadrul unui eveniment ce a avut loc pe platoul din centrul municipiului.

Intitulat "Marşul Carierei", eveniment a fost organizat de Centrul Judeţean de Resurse şi de Asistenţă Educaţională şi Centrul Judeţean de Asistenţă Psihopedagogică în cadrul celei de-a XII-a ediţii a Târgul Ofertei Educaţionale "Paşi în carieră".

Dansuri de majorete şi elevi echipaţi în muncitori, bucătari şi alte meserii din oferta educaţională sunt doar câteva exemple din prezentările ofertelor educaţionale, potrivit Agerpres.ro.

"Asemeni unei partide de şah, şi în carieră trebuie să gândeşti cu câteva 'mutări' înainte. (...) În acest context, vreau să remarc dezvoltarea din ultimii ani a învăţământului profesional şi tehnic din Sălaj, cu accent pe învăţământul dual, ca o alternativă foarte bună pentru cei care nu intenţionează să urmeze studii universitare. Mă bucur să constat că Sălajul are astăzi o bogată ofertă educaţională liceală, ceea ce e un sprijin important în alegerea unei cariere de succes pentru tinerii noştri. Felicitări organizatorilor şi unităţilor şcolare prezente la evenimentul de astăzi. Iar viitorilor liceeni, le urez alegeri inspirate pentru carieră", a precizat prefectul Dari Toma, în alocuţiunea susţinută cu acest prilej.

Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean şi unităţile de învăţământ de nivel gimnazial şi liceal din judeţul Sălaj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.