Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Licitație online - Cât costă o masă în compania unui miliardar american

Warren Buffett

Pentru şansa de a lua masa cu renumitul investitor american Warren Buffett, al treilea cel mai bogat om din lume, un ofertant anonim a fost dispus să plătească o sumă record de 4,57 milioane de dolari, informează Financial Times potrivit Agerpres.

Licitaţia online, găzduită de platforma eBay, a început duminică de la 25.000 de dolari şi în mai puţin de 12 ore de la debut a fost depăşit precedentul record de 3,456 milioane de dolari înregistrat la licitaţiile din 2012 şi 2016. Sumele totale generate de această licitaţie, care în acest an s-au ridicat la peste 33 milioane de dolari, vor merge spre Glide Foundation, o organizaţie caritabilă din San Francisco.

Citește și: George Soros dă lovitura în România! Pe ce companie gigant a pus ochii miliardarul

"În numele Glide doresc să îi mulţumesc lui Warren Buffett pentru prietenia şi angajamentul său faţă de această licitaţie iar norocosului câştigător pentru sprijinul său generos" a declarat preşedintele director general de la Glide, Karen Hanrahan.

Câştigătorul licitaţiei împreună cu până la şapte prieteni vor lua masa cu "oracolul din Omaha" la restaurantul Smith & Wollensky din Manhattan (New York).

Printre cei care au câştigat această licitaţie în trecut se numără David Einhorn, fondatorul şi preşedintele fondului speculativ Greenlight Capital, şi Ted Weschler, care a plătit o sumă cumulată de 5,25 milioane dolari pentru a câştiga licitaţiile din 2010 şi 2011 iar ulterior a fost angajat de Buffett la Berkshire Hathaway.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.