Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider al Coaliției, despre retragerea lui Sârbu: Ar fi o pierdere

sarbu-ilie-psd

Senatorul Ilie Sârbu intenţionează să-şi anunţe demisia de la conducerea grupului PSD din Camera superioară a Parlamentului, potrivit unor surse politice. Surse din PSD au confirmat pentru stiripesurse.ro că socrul lui Ponta ar urma să-şi dea demisia şi din PSD pentru că este interesat de un post la Curtea de Conturi.

Chestionat pe acest subiect, copresedintele ALDE Daniel Constantin considera ca retragerea lui Ilie Sârbu  este o pierdere pentru partid, însa este convins ca 'exista resurse în PSD si lucrurile vor merge bine mai departe'.

Citește și:  Cine va fi urmașul lui Sârbu?

'Cu siguranta Ilie Sârbu are o experienta bogata atât în administratie, cât si în activitatea parlamentara si o retragere a domniei sale sau mai bine spus o mutare pe alta functie cu siguranta ar fi o pierdere, dar sunt convins ca exista resurse în PSD si lucrurile vor merge bine mai departe', a declarat, potrivit Agerpres, Daniel Constantin, la finalul discutiilor din Comisia de agricultura din Camera Deputatilor.

Întrebat daca aceasta plecare va afecta majoritatea parlamentara, Constantin a arătat că majoritatea nu are nicio fisură: 'Nu va fi afectata majoritatea parlamentara. Sub nicio forma, majoritatea este foarte solida si nu cred ca va exista niciun fel de fisura în sesiunea care va începe saptamâna viitoare'.

Citește și: Se rupe PSD în Senat?

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.