Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cine va fi urmașul lui Sârbu? Fifor: Voi candida / Ș.Nicolae are două condiții

PSD-senat

Doi senatori PSD au declarat, marți, pentru STIRIPESURSE.RO, că își doresc să conducă grupul senatorial social-democrat.

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, va merge la Curtea de Conturi, spun surse social-democrate, și nu va mai candida duminică pentru funcția de președinte al grupului.

Senatorul PSD Mihai Fifor, respins de Klaus Iohannis la Ministerul Transporturilor, a declarat că va candida, duminică, pentru șefia grupului PSD. "Candidez la sefia grupului. Mai multe vom vedea duminică", a spus acesta.

Senatorul PSD Șerban Nicolae a declarat că va candida doar în anumite condiții, una dintre ele fiind să nu mai candideze Ilie Sârbu

"Daca se pune in discutie si daca face cineva o propunere. E foarte putin probabil sa ma autopropun. E greu de crezut ca ma vor vota colegii daca nimeni nu ma propune", a declarat senatorul PSD Serban Nicolae, întrebat dacă va candida duminică la șefia grupului PSD din Senat.

Șenatorii PSD se vor reuni, duminică, în ședința de grup care precede fiecare sesiune parlamentară și în care se fac alegerile pentru conducerea grupului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.