Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider al unei organizații județene a PSD, despre tensiunile din partid: Opriți-vă, încetați odată! E începutul sfârșitului pentru noi. Greșim enorm

PSD
PSD sigla

Gabriel Zetea, președintele PSD Maramureș, susține că social-democrații din organizația pe care o are în subordine vor încetarea scandalului din interiorul partidului, menționând că la ora transmiterii știrii are loc o ședință în care se va stabili dacă se va cere sau nu demisia lui Liviu Dragnea la ședința CEx de vineri.

"Am convocat ședința Comitetului Executiv al Maramureș pentru a lua pusul colegilor, suntem în mijlocul discuțiilor. Mâine vom avea o întâlnie importantă la București a organizațiilor PSD din Transilvania. Dacă azi în PSD se vorbește despre tabere, grupări, deja e începutul sfârșitului pentru noi ca partid. Greșim enorm în aceste zile. Asta zic toți colegii mei: 'opriți-vă, încetați odată', nu asta vor românii de la noi", a declarat președintele PSD Maramureș la Antena 3.

Citeste si Cine sunt judecătorii care vor da decizia DEFINITIVĂ în dosarul lui Liviu Dragnea. Primul termen, după Referendumul pentru redefinirea familiei

Referitor la o eventuală excludere a Gabrielei Firea și a lui Paul Stănescu din partid,Zetea spune: Am vorbit zilele acestea cu Liviu Dragnea, nu se pune problema.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.