Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider ALDE, spaima șoselelor: Prins în timp ce gonea cu 142 km/h, deși avea permisul suspendat

alde.ro
alde

Președintele ALDE Suceava, deputatul Ștefan Alexandru Băișanu, s-a ales cu un dosar penal pe numele său după ce a fost surprins în timp ce gonea pe șoselele din Bacău, deși avea permisul de conducere suspendat, informează presa locală.

Parlamentarul sucevean avea permisul de conducere suspendat de politie pentru contravenții de același gen. Baisanu va fi anchetat de către procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție si riscă o pedeapsă cuprinsă între șase luni și trei ani de închisoare.

Șefa ÎCCJ vrea DESECRETIZAREA arhivei SIPA

Băiașanu conducea cu viteza de 142 km/h când a fost surprins de aparatul radar. Acesta fusese lasat fara permisul de conducere pentru contravenții de același gen. Deputatul sucevean va fi anchetat de către procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție

SONDAJ - PSD SPULBERĂ scena politică. Grindeanu trece peste Iohannis. Cioloș vine tare

„Persoana la care faceți referire a fost depistată în trafic rulând cu viteza de 142 km/h, încălcând regimul legal de viteză în localitate. În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că persoana depistată în trafic avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat. Având în vedere aspectele constatate, precum şi calitatea conducătorului auto depistat, conform art.40 din Codul de Procedură Penală, a fost declinată competenţa în favoarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Cătălina Crețu,.


Deputatul Ștefan Alexandru Băișanu riscă o pedeapsă cuprinsă între șase luni și trei ani de închisoare

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.