Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider PNL anunță decapitări: Răzbunarea supremă

sigla noua pnl

Un vicepresedinte PNL anunta eliminarea din partid a contestatarilor sai.

Liderul PNL Botoșani, Florin Țurcanu, a anunțat că în perioada ianuarie-februarie va începe „curățenia generală” în partid. Acesta susține că sunt o serie de membri de partid care au fost promovați de el personal și care i-au vrut scaunul.

„Din ianuarie sau februarie le spun „un pas în spate” la mulți care au fot luați de mine de mânuță și i-am purtat după mine prin județ să arăt „uite, domnule, ce elegant este”. Ei se antrenează de la seniori la juniori să schimbe căpitanul. Deocamdată căpitanul a rămas același”, a declarat Florin Țurcanu, citat de presa locala, făcând referire și la cei care erau pregătiți să-l debarce după condamnarea cu suspendare primită la sfârșitul anului trecut

Acesta a precizat că semnalul dat de electorat prin alegerea lui Klaus Iohannis președinte al României trebuie să se regăsească în curățenia generală internă a PNL.

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) şi al PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, a fost condamnat, joi, la şase luni de închisoare cu suspendare, de Curtea de Apel Suceava, decizia fiind definitivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.