Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider PNL, apel la unitatea dreptei, înainte de o întrevedere cu Băsescu

robu_basescu

Cu această ocazie, preşedintele a avut şi o întrevedere cu primarul Nicolae Robu (vicepreşedinte PNL). Cu doar o oră înainte de întâlnirea dintre cei doi, Robu a publicat pe pagina sa de Facebook un apel la unitatea dreptei.

Cel mai rău lucru care se poate întâmpla României este rămânerea pe termen lung - şi chiar mediu sau scurt! - la putere a stângii (PSD) şi mai ales extinderea acestei puteri spre Preşedinţie sau în administraţia publică locală. Cel mai bun lucru pe care îl pot face partidele de dreapta este să-şi unească forţele. Acest lucru trebuie să înceapă de jos, din administraţia publică locală şi să continue până la vârf, inclusiv cu fuziuni. Avem şansa să avem un partid de dreapta istoric - PNL -, cu o istorie strălucită, cu care oricine se poate mândri şi care în mod incontestabil este, la ora actuală, partidul de dreapta numărul 1 în România, în jurul ori şi mai bine în cadrul lui, coagularea dreptei româneşti poate avea loc. Nu este nevoie pentru asta decât de minţi limpezi şi prevalenţă a binelui României dincolo de orice!”, a scris Robu.

Primarul Timişoarei a mai declarat, după întâlnirea cu Băsescu, că mesajul de pe Facebook nu are legătură cu vizita preşedintelui, chiar dacă discursul său seamănă cu ideile promovate recent de Băsescu. Liderul PNL susţine că a publicat apelul la unitatea dreptei înainte de întrevedere, tocmai pentru a nu lăsa impresia că gestul este un rezultat al discuţiei cu Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.