Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider PNL: Cum a adus Iohannis democraţia în partid

Klaus Iohannis

În mod inedit, candidaţii vor avea un turneu comun. Astfel, Iohannis şi Ghișe pleacă împreună prin ţară, la întâlnirile regionale. Ultimul eveniment de acest fel va avea loc la Timişoara, pentru Regiunea Vest, vineri, 20 iunie, de la ora 15.00.

Unul dintre liderii de filială județeană din Regiunea de Vest este de părere că turneul comun dovedeşte faptul că Iohannis a adus democraţia în PNL.

„Candidaţii merg împreună, îşi spun proiectul lor şi întâlnirea cu membrii organizaţiilor are rolul de se clarifica pe care să îl voteze la congresul de la finalul lunii. Mi se pare un gest de democraţie care, uite, de când a venit Iohannis, se instaurează şi în Partidul Naţional Liberal. Deocamdată, doar pe ei doi îi avem candidaţi (Iohannis şi Ghişe - n.r.). Nu s-au anunţat alţii. Aşa că dânşii, începând de marţi, până vineri, este un grafic, vor fi în turneu. Vineri se încheie acest turneu, cu Regiunea Vest, la ora 15, la Timişoara. În fiecare regiune, cei doi candidaţi se vor întâlni cu activul de partid. Fiecare filială trimite membrii de partid care doresc să participe. În mod deosebit, delegaţia permanentă, primari, viceprimari, consilieri”, a declarat Mircea Moloţ, președintele PNL Hunedoara, pentru stiripesurse.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.