Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider PNL: N-aveam o problema sa mor cu Ponta de gat

ponta

Prim-vicepresedintele PNL Teodor Atanasiu a oferit intr-un interviu cateva detalii de culise privind Primaria Capitalei, dar si in legatura cu reforma si procesul de fuziune al PNL.

Atanasiu se declara un sustinator al reformei si al Alinei Gorghiu. El a subliniat ca nu a fost inlaturat din functia de lider al PNL Bucuresti, ci ca a fost o simpla decizie luata prin negocieri si consens in partid. Totodata senatorul s-a declarat un promotor al oamenilor tineri, din esaloanele 2 si 3 in partid si are incredere in candidatii PNL pentru Bucuresti, chiar daca nu au neotorietate, tocmai pentru ca nu au detinut functii publice in repetate randuri.

Citește și: Stenograme FIERBINȚI la facultate: Un profesor voia INSTINCT PRIMAR de la o studentă

Atanasiu a explicat si de ce PNL a refuzat initial sa preia conducerea Capitalei dupa suspendarea lui Sorin Oprescu. Liberalii au suspectat jocuri murdare din partea Guvernului Ponta, care insa nu il descurajau pe Atanasiu.

"A fost o decizie politică a partidului în acel moment. Mulți s-au speriat că, dacă vom construi o majoritate și vom pune Primarul General, Ponta, care era încă prim-ministru, va lăsa bucureștenii fără apă caldă și căldură în mijlocul iernii numai ca să demonstreze că noi nu ne facem treaba. Sincer, eu am susținut încă de atunci că trebuie să ne asumăm responsabilitatea guvernării Bucureștiului până la alegeri. Eu nu aveam o problemă să mor cu Ponta de gât, dacă încerca vreun joc politic pe spatele bucureștenilor. Dar colegii mei așa au decis și până la urma important e că ne-am reparat greșeala", spus acesta.

Citeşte şi: HALUCINANT Ce gest a făcut elevul acuzat de terorism când a fost ridicat de mascaţi

Atanasiu a fost protagonistul unei inregistrari dintr-o sedinta a PNL in care acesta ii critica pe cei din PDL, acum acesta sustine ca nu se fereste sa le spuna in fata colegilor sai ceea ce crede, cum ar fi ca membrii guvernului care a taiat pensii si salarii sa faca un pas in spate.

"Sigur că mai sunt lucruri de armonizat între noi, dar nu suntem adversari politici. Adversarul nostru comun este PSD. (...)

Citeşte şi: Au recitat o poezie de la Biserică şi le-au luat copiii: Drama trăită de un român în Norvegia / FOTO

PSD e un partid care nu se va reforma nici în douăzeci de ani de acum încolo. Nu poți să ai ca președinte un om condamnat, chiar în prima instanță și să pretinzi că faci reforma partidului. Românii își vor da seama anul viitor că dintre cele două partide, PNL și PSD, PNL a intrat în secolul XXI, în vreme ce PSD a rămas în secolul XX. Nu mai poți să-i păcălești pe români cu schimbări de fațadă. PSD rămâne un partid al comuniștilor", a mai spus Atanasiu pentru politicscan.ro.

Citeşte şi: Revin legendele: Bellu şi Bitang se întorc la lotul naţional de gimnastică

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.