Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider PNL: Stiu sa manuiesc biciul. Sunt dispus sa primim cate un cal salbaticit pe la PSD

cai

Toti liberalii se pregatesc de zor pentru alegerile locale de anul viitor. Judetul Vaslui nu face exceptie, mai ales ca este un fief al PSD, unde liberalii vor avea batalii dificile de dat. Tocmai de aceea PNL nu exclude reprimirea in partid a 'cailor salbaticiti pe la PSD' cu ajutorul ordonantei migratiei, insa impune anumite conditii pentru acceptarea lor.

"Primarii PNL care au migrat la PSD sub efectul ordonantei care a permis traseismul politic pot reveni în PNL si candida din partea partidului nostru la alegerile locale din 2016 în douã situatii. Prima situatie este atunci când organizatiile PNL din teritoriu nu pot genera un candidat cât de cât puternic, onorabil, cu sanse de câstig pentru functia de primar. A doua situatie este aceea în care, de exemplu, o organizatie PNL de comunã doreste sã-l reprimeascã pe primarul liberal plecat la PSD în 2014 si, pur si simplu, îl asumã politic cu candidaturã cu tot pentru alegerile din 2016. În rest, în comunele cu organizatii PNL care au deja candidati desemnati pentru alegerile de anul viitor, nu se pune problema sã revinã primari în functie care au migrat la PSD sub impulsul OUG 55/2015“, a precizat senatorul Dan Marian, copresedinte PNL Vaslui.

PNL nu e o caruta, e un postalion. Mârtoagele n-au ce cãuta pe lista PNL!

„PNL Vaslui nu este o cãrutã trasã de un singur cal, ci este ca un postalion tras de perechi de cai puternici. Eu sunt conducãtorul postalionului si stiu sã mânuiesc foarte bine biciul. Sunt dispus sã mai primim alãturi de noi câte un cal fugit de la herghelia noastrã, sãlbãticit pe la PSD, dar nu oricum. E vorba despre primarii care neau plecat crezând cã PSD e un fel de El Dorado. Îi putem primi înapoi doar dacã organizatia PNL din comuna lor nu are un candidat mai bun si, evident, dacã îl asumã politic. Altfel, acolo unde lucrurile sunt clare, organizatiile comunale functioneazã bine, au candidati desemnati, n-avem ce discuta. În afarã de chestiunea desemnãrii primarilor, colegii din teritoriu au insistat sã ne spunã câte ceva si despre activitatea consilierilor judeteni ai PNL. Fãrã ocolisuri, trebuie sã spun cã oamenii nostri au si nemultumiri fatã de unii consilieri judeteni. Eu sunt seful grupului de consilieri în cadrul CJ Vaslui si, în calitatea mea de vicepresedinte al institutiei, le cunosc foarte bine activitatea. Pentru cã sunt un om generos, le-am luat apãrarea chiar si consilierilor judeteni ai PNL care nu prea miscã în plenul CJ, nici prin comisii, dar nici prin teritoriu. În perspectiva alegerilor locale din 2016, vom avea un filtru foarte fin în ceea ce priveste desemnarea consilierilor judeteni din partea PNL. Aveam nevoie de oameni recunoscuti în comunitãtile lor, competenti, gospodari. Mârtoagele n-au ce cãuta pe lista PNL!“, a declarat Corneliu Bichinet, vicepresedinte al CJ Vaslui din partea PNL, potrivit monitoruldevaslui.ro.

Spre finalul sãptãmânii trecute, echipa de campanie pentru presedintia Consiliului Judetean Vaslui, condusã de liderii PNL Dan Marian, senator, copresedinte PNL Vaslui, si Corneliu Bichinet, vicepresedinte al Consiliului Judetean Vaslui, a avut o ultimã rundã de discutii politice la sediul PNL din Bârlad.

Cu acest prilej, au fost stabiliti noi candidati PNL pentru functiile de primari: Mirel Balaban – Mãlusteni, Marius Popa – Blãgesti, Carmen Bâlbâie – Epureni, Mihai Lefter – Albesti, Lascãr Popa – Costesti, Cristinel Tamatin – Banca, Viorel Bleoju – Bogdãnita, Gabriel Pãvãlasc – Bogdãnesti.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.