Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider politic din România, mesaj OBSCEN către un ziarist/ AUDIO

stenograme

Un important lider politic din România a fost înregistrat când îi transmitea, într-o convorbire telefonică, un mesaj obscen unui ziarist.

Lucian Morar, preşedinte interimar al PMP Maramureş, fost vicepreşedinte al CJ Maramureş, în prezent primar al oraşului Ulmeni, a fost deranjat de un text publicat de ziarmm.ro şi semnat cu pseudonimul "Carlos Şacalul". Politicianul a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe redactorul-şef al publicaţiei, pentru a-i transmite un mesaj autorului articolului deranjant. Ce nu ştia Morar este că jurnalistul a înregistrat convorbirea şi a publicat-o pe Youtube.

Vezi și: Procurorul dat afară de Kovesi rupe tăcerea: 'O să se vadă în curând'/ INTERVIU

Vezi şi: BOMBĂ cu ceas într-o decizie CCR: Curtea ar putea anula hotărâri judecătoreşti

"Mă da' cine e ăla, mă, Şacalul sau cine semnează la voi în ziar? Să-i spui să-mi sugă p***. No, deci la Şacalu ăla să mi-o sugă, că până amu m-o muşcat de cur, dar mă întorc şi cu partea cealaltă. (...) Pseudonim.... atuncea să mi-o sugă", a afirmat Lucian Morar.

Lucian Morar a fost ales în 2016 primar al orașului Ulmeni, însă a renunțat la funcție pentru a deveni consilier județean. A fost ales vicepreședinte al CJ Maramureș, însă la alegerile parțiale de luna trecută a renunțat la consiliul județean pentru a candida din nou la Primăria orașului Ulmeni.

Până la ora publicării acestui articol, Lucian Morar nu a răspuns solicitărilor de a comenta înregistrarea publicată de ziarmm.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.