Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider pro-Dragnea, după umilința dată disidenților în CEx: 'Partidul a ieșit mai întârit, era nevoie de o discuție în acest for'

PSD
PSD sigla

Președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, a declarat, vineri seara, după CEx, că în urma discuțiilor, partidul trebuie să rămână unit, pentru că „miza nu este Liviu Dragnea, este PSD”. Fedorca a precizat că Dragnea nu a fost de acord să supună votului retragerea sprijinului politic pentru Firea.

Aurelia Fedorca, lider al PSD Satu Mare, a spus că Liviu Dragnea nu a dorit să fie supusă la vot propunerea ca Gabrielei Firea să îi fie retras sprijinul politic.

Adrian Țuțuianu, după înfrângerea din CEX: ‘Scrisoarea și-a atins scopul‘


”Partidul a ieșit mai întărit în urma CEx, era nevoie de o discuție în acest for în care toți și-au spus părerea, supărările și nemulțumirile. A fost o propunere pentru ca doamna Firea să demisioneze din funcțiile de conducere ale partidului iar dacă nu vrea să demisioneze să i se retragă sprijinul politic sau să fie exclusă din PSD, dar domnul Dragnea nu a fost de acord cu propunerea și nu s-a supus la vot. Miza nu este Liviu Dragnea, este PSD, partidul trebuie să rămână unit și ar trebui să tragă toți la aceeași căruță”, a spus Fedorca.

Vineri seara, 60 de voturi au fost pentru susținerea lui Liviu Dragnea, față de 8 împotrivă, în ședința Comitetului Executiv de vineri, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.