Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider PSD, afirmaţii incendiare: Mi-am rezolvat problemele cu justiţia. Ţara e condusă de Coldea

laura codruta kovesi florian coldea

Amănunte incendiare ies la suprafaţă din interiorul PSD Iaşi, de la discuţiile dintre fostul primar Gheorghe Nichita şi apropiaţii săi.

Nichita i-a anunţat tranşant pe apropiaţii săi că şi-a rezolvat deja problemele cu justiţia şi că va reveni în curând în fruntea primăriei. Fostul edil, suspendat şi cercetat penal sub control judiciar pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu, a explicat şi modul în care şi-a "rezolvat" problemele cu justiţia.

Vezi şi: S-a rupt PSD Iași

"Eu mi-am rezolvat problemele cu justiţia, înţelegeţi voi (frecandu-şi două degete - n.r.). Această ţară este condusă de generalul Florian Coldea, pentru că preşedintele Klaus Iohannis nici nu ştie ce are de făcut. Să fie foarte clar pentru toată lumea. Eu am fost susţinut pe linia serviciilor cât a fost George Maior, şeful SRI şi nu mi s-a întâmplat nimic. Dar să ştiţi că nici de acum nu mi se poate întâmplă nimic! Nimeni nu are ce să-mi facă mie nimic. Eu am deţinut controlul atâţia ani şi-l voi deţine şi de acum înainte", le-a explicat Nichita, apropiaţilor săi, potrivit bzi.ro.

După ce i-a anunţat pe toţi apropiaţii săi că şi-a rezolvat problemele cu justiţia, Nichita le-a şi prezentat acestora care este planul său pentru următoarea perioada. Conform acestui plan, Mihai Chirică, actualul primar, trebuie izolat şi apoi exclus din partid, astfel încât Nichita să rămână singurul candidat la funcţia de primar al Iaşului. În plus, acesta s-a lăudat că el controlează PSD-ul, prin intermediul lui Liviu Dragnea şi al Rovanei Plumb.

Vezi şi: Noi înregistrări audio cu primarul Iaşului: 'Poate sunt psihopat, poate că-s nebun'

"E un moment prielnic să revin în frunte, pentru că sunt multe slăbiciuni în interiorul PSD. Eu controlez foarte bine partidul, prin intermediul lui Liviu Dragnea şi al Rovanei Plumb. Ea este cumătra mea, iar cu Liviu Dragnea am făcut bani frumoşi, când am vândut locurile pe lista, la europarlamentare. În plus, nu uitaţi că situaţia din structurile PNL ne este clar favorabilă. Aici sunt 3 facţiuni: cea a lui Teodor Atanasiu, a lui Marin Petrache şi a lui Ludovic Orban. La ora actuală, am o colaborare stabilită cu facţiunea cea mai numeroasă şi mai importantă", a spus Nichita, potrivit sursei citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.