Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider PSD, atac fără precedent la Nicușor Dan si alianța PNL-USR din Capitală

Fostul ministru Alexandru Petrescu atacă virulent atitudinea lui Nicușor Dan și a Consiliului de Administrație al STB, urmare a grevei sindicaliștilor bucureșteni. Acesta somează primarul general să deblocheze transportul public, acuzând presiunile ilegale asupra protestatarilor.

"Ca și cum dezastrul provocat de PNL-USR în Capitală nu ar fi suficient, orașul fiind îngețat și plin de gunoaie, iresponsabilitatea lui Nicușor Dan a paralizat și transportul în comun. Apostolul societății civile și al luptei anti-corupție, percheziționat astăzi de către DNA pentru angajări fictive, dă încă o lovitură bucureștenilor.

Batjocura la adresa salariaților STB a depășit orice limită. Membrii PNL și USR ai Consiliului de administrație (https://stbsa.ro/cons_admin), dincolo de faptul că par a fi recomandați doar de „voce și talent”, au ales ostilitatea și amenințările cu tentă penală în fața unor revendicări legitime. În corul unor personaje devenite detestabile în ochii oamenilor, precum Ciprian Ciucu, Sebastian Burduja sau Clotilde Armand, primarul absent și netuns ne confirma încă o dată propria nerușinare.

Dincolo de chestiunea legitimă a salarizării sau a Contractului Colectiv de Muncă, sindicaliștii de la transportatorul bucureștean reclamă lipsa pieselor de schimb, deci SIGURANȚA CĂLĂTORILOR. Atitudinea sfidătoare față de viețile celor ce folosesc transportul în comun este inacceptabilă, iar refuzul lui Nicușor Dan de a negocia arată aceleași ipocrizie și ticăloșie cu care a acesta a păcălit în 2020 o mulțime de naivi cu buletin de București.

Îi somez pe toți acești iresponsabili să se așeze URGENT la masă dialogului cu sindicatele și să dezamorseze de îndată încă o bombă pe care au pus-o la temelia administraiei Capitalei" scrie liderul PSD Sector 1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.