Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider PSD, despre gestul lui Augustin Lazăr: 'E ca și cum un criminal se duce la ușa unei femei pe care el a transformat-o în văduvă și îi oferă flori'

Inquam Photos / Octav Ganea
augustin lazar

Augustin Lazăr a anunţat marţi că va transmite foştilor deţinuţi politici şi disidentului Iulius Filip premiul primit de la Grupul pentru Dialog Social pentru lupta anticorupţie, procurorul general exprimându-şi regretul pentru "dramele şi suferinţele trăite de luptătorii anticomunişti".

Primul lider PSD care ia poziție față de decizia neobișnuită a lui Lazăr este Ionel Arsene, președintele PSD Neamț. Conform lui Arsene, gestul lui Lazăr este ”ca și cum un criminal se duce la ușa unei femei pe care el a transformat-o în văduvă și îi oferă flori”.

Citește și: Cine e procurorul DNA acuzat că a făcut scrum dosarul lui Liviu Dragnea și ce avere are

”Procurorul roșu Augustin Lazăr a mai dat astăzi un exemplu de cinism maxim: a anunțat că dedică premiul obținut din partea GDS deținuților politici și lui Iulius Filip!

Acest om nu merită nici un premiu și, drept dovadă, se pare că GDS s-a și răzgândit între timp.

Citește și: Lege cu dedicație pentru Liviu Dragnea? Parlamentul a adoptat-o azi – Opoziția a ieșit imediat la atac

Augustin Lazăr a ținut oameni în iad când conducea comisia de liberări condiționate. Le prelungea agonia. El nu are dreptul să ridice ochii din pământ în fața lor, darămite să le ofere premiul lui! E ca și cum un pedofil cumpără o jucărie copilului pe care l-a abuzat.

E ca și cum un criminal se duce la ușa unei femei pe care el a transformat-o în văduvă și îi oferă flori. E același lucru!

Citește și: Toți șoferii sunt vizați! Cum se va face plata amenzilor

Și este peste puterile mele de înțelegere cum poate un astfel de om să fie procurorul general al României! Ce fel de președinte are țara asta, de îl ține în funcție pe angajatul regimului represiv?

Pentru că bine spunea cineva: există un singur lucru, și numai unul, mai hidos decât fărădelegea: justiția represivă!”, e mesajul lui Ionel Arsene.

Citește și: O nouă reacție a Băncii Naționale în scandalul repatrierii aurului! Consilierul lui Mugur Isărescu urcă pe scenă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.