Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider PSD, după decizia CCR - Jocul politic antiromânesc al lui Klaus Iohannis a suferit o înfrângere importantă. Președinte-păun, arogant și plin de dispreț

www.ccr.ro
CCR

Ionel Arsene, președintele PSD Neamț, îl numește pe Klaus "președinte păun, arogant și plin de dispreț", menționând că, odată cu respingerea de către CCR a sesizării privind bugetul, "jocul politic antiromânesc al lui Klaus Iohannis a suferit o înfrângere importantă".

"Jocul politic antiromânesc al lui Klaus Iohannis a suferit o înfrângere importantă. Curtea Constituțională a respins sesizarea acestuia privind bugetul!

Aflat în plină campanie electorală, disperat să obțină încă un mandat, Iohannis a atacat la CCR Legea bugetului, blocând-o și blocând, astfel, România. Niciunul din președinții pe care i-a avut țara noastră din 1990 până azi nu a atacat vreodată la CCR bugetul țării.

Citeste si Raluca Turcan spune de ce s-a amânat votul în cazul Toader - Mai are de bifat câteva cerințe care țin de interesele infractorilor. Asta i-au cerut azi

În sesizarea trimisă către CCR, președintele încă în funcție, a înșirat o serie de motive false. Dar chiar dacă Iohannis se face că nu vede, anul acesta educația, sănătatea, investițiile și comunitățile locale au cele mai mari bugete din istorie.

Ce a câștigat acest personaj? Nimic. A reușit să blocheze pentru câteva săptămâni un buget prin care salariile profesorilor cresc cu 25%, crește punctul de pensie, cresc alocațiile copiilor. A blocat sumele alocate comunităților locale și a împiedicat investițiile și accesarea fondurilor europene.

CCR a respins azi acțiunea acestui președinte-păun, arogant și plin de dispreț la adresa celor pe care ar trebui să îi slujească.

România are buget!", a scris Ionel Arsene pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.