Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider PSD: Iohannis, șeful unei organizatii etnice, succesoarea unei organizatii naziste / VIDEO

"Iohanis nu e neamtul care ii trebuieste neamului romanesc. Neamtul nostru e Regele Mihai si Casa Regala. Casa Regala va fi readusa in fruntea statului in 2016, doamne ajuta, cind Ponta s-a angajat ca va face un referendum privind forma de guvernamant a Romaniei", este declarația lui Victor Alexeev.

Șeful organizatiei PSD din Republica Moldova, a lansat miercuri un atac extrem de dur la adresa lui Klaus Iohannis. Alexeev a spus, la Chisinau, ca Iohannis conduce o organizatie etnica (Forumul Democrat al Germanilor din Romania, FDGR - n.red.) "care este succesoarea unei organizatii naziste ce a sustinut politica lui Hitler". Seful PSD Moldova a spus ca daca moldovenii cu cetatenie romana il voteaza pe Iohannis, "votati pentru dezbinarea Basarabiei, oprirea din parcursul european. Veti servi interesele antiromanesti, antioccidentale si antiamericane".

Alexeev a spus ca "apartenenta lui Iohannis la organizatia care a salutat anexarea Basarabiei de Moscova ne face sa ne punem punctele de intrebare" si a pretins ca Iohannis vrea sa construiasca "un zid chinezesc in Transilvania" pentru a rupe Ardealul de Romania.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.