Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PNL, reacţie dură după ce un lider PSD a înjurat un cetăţean. Întrebare pentru Dragnea

sigla pnl

Preşedintele PSD Dolj, Claudiu Manda, a înjurat pe Facebook un român care munceşte în Marea Britanie. PNL reacţionează şi îi solicită lui Dragnea să aplice noul cod etic al PSD, care spune că social-demicraţii nu vor susţine oameni care s-au comportat injurios cu cetăţenii.

"După incredibilele afirmații ale lui Ioan Rus, un nou politruc PSD se lansează în jigniri la adresa românilor care lucrează în străinătate. De data aceasta directe și țintite, însă la fel de mitocănești. Este vorba de 'ilustrul' Claudiu Manda, mai cunoscut pentru tentativa nereușită și ridicolă de a deveni ministru, care îl înjură birjărește pe un cetățean care a îndrăznit să aibă altă părere decât el", afirmă Mihai Voicu, copreşedintele PNL Dolj.

Vezi şi: Lider PSD, limbaj suburban pe Facebook: 'Băgaţi-aş p*** în mă-ta'

"Probabil că acest mod de adresare face parte din campania 'Craiova capitală culturală' recent încheiată cu un dezastru pentru un alt personaj remarcat prin derapaje de exprimare, în campania pentru alegerile prezidențiale și nu numai, Lia Olguța Vasilescu", mai spune Voicu.

Liderul liberal afirmă că, având în vedere prevederile noului cod etic al PSD, "pe care momentan am naivitatea să îl iau în serios", îl întreabă pe Liviu Dragnea dacă în cazul Manda are de gând să aplice punctul 3 al acestui cod: "PSD nu va susține în funcții persoane care au manifestat un comportament injurios , agresiv sau neadecvat față de cetățeni."

"D-nul Manda este un experiment ratat pentru ceea ce ar trebui să fie relația dintre omul politic și cetățean, nu doar pentru clasa politică, dar și pentru Parlament. Îi sugerez un gest simplu, dar sănătos, să se preocupe de altceva", concluzionează Mihai Voicu, după ce Manda i-a spus unui cetăţean "Băgaţi-aş p*** în mă-ta!" (sic).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.