Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider PSD, printre politicienii şantajaţi de jurnaliştii reţinuţi

PSD stiripesurse.ro

Membrii redacţiei "Atac de Buzău" au fost reţinuţi pentru şantaj, în urma unui flagrant. Au fost încătuşaţi directorul publicației, Florin Paraschivescu, soția sa, Oana Galanton, și despre redactorul Doru Iuga. Aceştia şantajau politicieni şi oameni de afaceri.

Printre cei care ar fi depus plângere împotriva lui Paraschivescu s-ar număra primarul din Poşta Câlnău, Sorin Munteanu, primarul oraşului Nehoiu, Florentin Lungu, primarul comunei Berca, Valeriu Marcu, fostul deputat PSD Marian Ghiveciu, dar şi deputatul PSD Cristian Rizea, preşedintele PSD Sector 5.

Vezi şi: CUTREMUR în presă: Toţi jurnaliştii unei publicaţii, REŢINUŢI

În urmă cu două săptămâni, preşedintele PSD Sector 5 a depus o plângere pentru şantaj împotriva lui Florin Paraschivescu, după ce acesta i-ar fi cerut lui Rizea 10.000 de lei lunar pentru ca publicaţia "Atac la Persoană", care apare în Bucureşti, să nu publice materiale denigratoare la adresa sa. Preşedintele PSD Sector 5 nu a dat curs acestei solicitări, fapt ce a dus că în numărul ce a urmat discuţiei, să apară în publicaţia 'Atac la persoană', un articol denigrator la adresa lui Cristian Rizea. Claudiu Stănescu, secretar executiv al organizaţiei PD Sector 5, a depus, de asemenea, o plângere penală împotriva lui Paraschivescu, pentru comiterea infracţiunii de ameninţare cu moartea.

Printre cei de la care Florin Paraschivescu ar fi încercat să obţină bani se numără şi proprietarul Grup Romet Buzău, Constantin Toma. El a declarat, sâmbătă, pentru Mediafax, că de mai multe ori a fost sunat personal de Paraschivescu şi a primit mesaje prin intermediul a diverse persoane pentru a se întâlni cu acesta în vederea încheierii unui contract de publicitate. Pentru că a refuzat, numele lui Constantin Toma a apărut în diverse articole defăimătoare din săptămânalul buzoian.

Dosarul de şantaj este intrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău.

Vezi şi: Fostul director OTV, printre jurnaliştii reţinuţi pentru şantaj

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.