Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider PSD: Un ofiţer acoperit e normal să fie protejat toată viaţa

psd

Presedintele PSD Bihor, Ioan Mang, a declarat marti, într-o conferinta de presa la Oradea, ca este normal ca ofiterul acoperit sa fie protejat pe toata perioada vietii lui, iar afirmatiile lui Traian Basescu despre Victor Ponta sunt 'o minciuna si o manipulare'.

'Daca apar asa-zise bombe ca si cea a lui Traian Basescu de ieri, nu au niciun efect asupra campaniei electorale. Fiindca, cred ca ati vazut cu totii, nu exista nicio dovada decât doua hotarâri de guvern de unde dânsul a tras concluzia ca daca se doreste sa nu se faca cunoscuta lista, din 2013, ofiterilor acoperiti chiar si când nu mai sunt, înseamna ca Ponta a fost. E o prostie, o deductie absolut idioata', a afirmat Ioan Mang.
Liderul PSD Bihor a subliniat ca 'este normal ca ofiterul acoperit sa fie protejat pe toata perioada vietii lui si chiar si dupa aceea, când nu mai este ofiter acoperit, e normal sa fie protejat.'

'Nu exista nicio dovada ca Victor Ponta, în acest caz, a fost vreodata ofiter acoperit. În cel mai rau caz, ceea ce a spus Traian Basescu este o minciuna si o manipulare prin care nu doreste altceva decât sa paraziteze campania cu teme false si irelevante. )...) Eu spun un singur lucru: am toata încrederea în Victor Ponta. Am toata încrederea în Victor Ponta ca si-a servit tara ca magistrat, ca deputat, ca ministru si prim-ministru si sunt convins ca face acelasi lucru si ca presedinte', a conchis Ioan Mang.

Acesta a mai anuntat ca Victor Ponta va ajunge vineri dimineata, 17 octombrie, la Oradea, pentru o scurta vizita electorala de trei ore, dupa care se va deplasa la Arad.

Presedintele Traian Basescu a declarat luni seara ca premierul Victor Ponta a fost ofiter acoperit SIE în perioada 1997 - 2001, fapt care explica ''propulsarea'' acestuia la Parchetul General. ''Victor Ponta trebuie sa recunoasca ca în perioada 1997 - 2001 a fost ofiter acoperit al SIE (...). A fost ofiter SIE, ceea ce explica si propulsarea lui de la parchetul de la judecatoria de sector direct în Parchetul General'', a afirmat seful statului, la Realitatea TV.

AGERPRES

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.