Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider UNPR îl spală pe Oprea

gabi oprea 1

Un senator UNPR, lider de organizatie judeteana a partidului, spune ca Gabriel Oprea este "ministrul care și-a arătat cel mai mare respect față de Poliția Română" si ca acuzatiile care i se aduc in cazul mortii politistului Bogdan Gigina sunt 'lipsite de orice logica'.

"Observ că limita decenței în politică a fost depășită de mult. Aveam speranța că reprezentanții clasei politice au înțeles faptul că românii nu mai doresc răfuieli politice și contre doar de dragul ca unii politicieni să-și facă imagine. Atitudinea reprezentanților opoziției, dar și a unor lideri de opinie, față de decesul poliţistului Bogdan Gigină, este una regretabilă. Îmi pare rău că s-a ajuns în situația în care o tragedie a devenit o chestiune de oportunitate politică. Cei din opoziție încearcă să se folosească de un eveniment tragic doar pentru a-i păta imaginea vicepremierului Gabriel Oprea", spune senatorul UNPR Constantin Popa.

"Am văzut în ultimele zile că în spațiul public s-a adoptat de anumite persoane un discurs plin de populism și de cinism. Personal, consider că o asemenea tragedie nu trebuie exploatată politic. Acuzațiile aduse lui Gabriel Oprea sunt lipsite de orice logică. Mi se pare că am ajuns într-un moment în care opoziția din România și unii reprezentanți ai spațiului public sunt atât de înfierați împotriva guvernării încât nu mai au simțul rațiunii. Aș vrea să le reamintesc celor care întâi acuză și după aceea se informează, faptul că Poliția Română a relatat împrejurările în care au avut loc evenimentele și legalitatea acelei coloane oficiale. Totodată, țin să subliniez că domnul Gabriel Oprea este ministrul care și-a arătat cel mai mare respect față de Poliția Română, cel care i-a susținut pe polițiști în vederea soluționării problemelor acestora. Acuzațiile de la acest moment nu fac decât să încerce pătarea imaginii sale", a mai spus acesta.

Citeste si poziția unui ministru UNPR

Nou miting impotriva lui Gabriel Oprea

EXCLUSIV Prima reactie a lui Gabriel Oprea

REACȚIE Cotroceni în cazul polițistului din coloana lui Gabriel Oprea mort: Clarificare urgentă

Demisia lui Oprea l-a enervat pe Ponta: 'Am impresia că vorbesc în chineză'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.