Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lider UNPR: 'Toți murim mai devreme sau mai târziu'

accident

Un lider UNPR spune ca toata lumea e vinovata, mai putin Gabriel Oprea, in cazul politistului mort intr-un accident in timp ce se afla in coloana viceprim-ministrului. Vicepresedintele progresist Ion Raducanu se intreaba unde-i era gândul lui Bogdan Gigina de a cazut in groapa si a precizat ca ii pare rau ca a murit un om dar 'toti murim mai devreme sau mai tarziu'. Raducanu a venit sambata cu cea mai vehementa pozitie din UNPR, acesta acuzand un "atac demential" la Gabriel Oprea.

Nu pot să asist la o manipulare politică. Sunt sătul de manipulările politice din ţara asta. Eu nu cred că un vicepremier al acestei ţări trebuie să-şi dea demisia pentru că un ofiţer, pentru care transmit condoleanţe familiei şi sunt alături de ea…Un ofiţer….un subofiţer sau ce era, şi-a pierdut viaţa în timpul serviciului. E vinovat ăla care nu a astupat groapa, e vinovat ăla de la primărie care nu l-a verificat. E vinovată Poliţia Rutieră care nu a coordonat activitatea. Nu ştim ce-au făcut că deocamdată nu putem vorbi, cât timp este o anchetă în curs. Dar să îl ataci pe Oprea ca să îl elimini pentru că stă la mijlocul acestei instabilităţi politice, de la madam Gheorghiu şi până la ultimul, cu ziarişti plătiţi, cu oameni plătiţi, postaci pe Facebook. Eu nu pot să tolerez infamii de genul acesta”, a spus Răducanu pentru Adevarul.

Vicepremierul cu probleme de securitate naţională, care coordonează instituţiile de securitate naţională, care deţine informaţii şi este implicat în activităţile de securitate naţională nu poate să fie neasigurat din punct de vedere al siguranţei circulaţiei. Să întrebe IGP-ul, pe şeful Poliţiei Circulaţiei, pe şeful Poliţiei Capitalei. Asta e culmea. Te duci pe stradă, eşti în echipa lu’ ăsta şi îţi cade o piatră în cap. Aşa şi cu groapa. E vinovat ăla care a făcut groapa. Şi ăsta care a circulat era cu gândul la serviciu sau unde era cu gândul de a căzut în groapă? Dumneata poţi să cazi în groapă mergând cu maşina pe stradă? Poţi să cazi dacă nu eşti atent”, a mai declarat Ion Răducanu.

"Tot regretul meu şi toată părerea mea de rău că a murit un om. Toţi murim mai devreme sau mai târziu. Acuma căutăm un ţap ispăşitor că vrea cineva să îl elimine pe Oprea din lupta politică? Nu merge aşa uşor”, a mai spus acesta.

Vezi şi:

Virgil Ianţu îndeamnă la protest: 'Un om fără coloană îşi ordonă una'

REACTIA LUI IOHANNIS: Solicitare DE URGENŢĂ pentru Oprea şi Ponta

OFICIAL UNPR: Ce i se întâmplă lui Oprea azi e din cauza PNL pentru că nu a trădat

EXCLUSIV Prima reactie a lui Gabriel Oprea

Poziția unui ministru UNPR

Demisia lui Oprea l-a enervat pe Ponta: 'Am impresia că vorbesc în chineză'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.