Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderii de partide pot beneficia de protecția SPP

Un grup de ofiteri ai Serviciului de Protectie si Paza (SPP), participa la exercitiu de pregatire pentru asigurarea secutatii summit-ului NATO, pe o pista de pe Aeroportul Baneasa, in Bucuresti

Deputații au adoptat marți, 22 de decembrie, proiectul de lege care prevede că liderii partidelor politice pot beneficia de serviciile SPP. Camera Deputaților este for decizional.

Articolul care permite acest beneficiu a fost eliminat în Senat, dar reintrodus la Cameră. Drept urmare președinții de partide pot avea protecția SPP doar dacă solicită asta, potrivit B1 Tv.

Proiectul de lege de aprobare a Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.43/2015 a fost adoptat în plenul Senatului cu 96 de voturi „pentru” şi o abţinere. Actul normativ prevede asigurarea mijloacelor de transport pentru curierat a materialelor NATO şi UE clasificate, conform standardelor cerute privind condiţiile de siguranţă.

Astfel, Oficiul Naţional al Informaţiilor Secrete de Stat(ORNISS) a primit dreptul să achiziţioneze două mijloace de transport pentru care s-a repartizat şi o cotă de combustibil de până la 500 de litri pe lună, cotă care, în condiții de criză, poate fi majorată de la rezerva de stat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.