Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderii pentru drepturile civile: 'Activitatea supremației albe este un pericol pentru democrația noastră'

s1.1zoom.me
america sua

"Activitatea supremației albe este un pericol pentru democrația noastră", a declarat Derrick Johnson, directorul general al Asociației Naționale pentru Progresul Persoanelor de Culoare, Derrick Johnson, după întâlnirea de vineri de la Casa Albă. "Așa că, în calitate de lideri ai drepturilor civile, suntem aliniați cu această administrație pentru a proteja democrația".

Întâlnirea a avut loc la o zi după ce Biden i-a acuzat pe Donald Trump și pe republicani, într-un discurs la o oră de maximă audiență, că alimentează extremismul politic care amenință democrația în SUA.

Participanții au declarat că au discutat cu Biden o serie de probleme, printre care reforma justiției penale, dreptul la vot, sprijinul pentru fermierii de culoare și efortul administrației de a asigura eliberarea lui Brittney Griner, jucătoarea WNBA condamnată în Rusia pentru acuzații de trafic de droguri. Administrația Biden a declarat că Griner este reținută pe nedrept, informează bloomberg.com.

"Suntem bucuroși că am avut această întâlnire a doua zi după ce a ținut un discurs atât de emoționant despre democrație", a declarat activistul Al Sharpton, adăugând că americanii de culoare au avut o experiență diferită a democrației față de alți americani.

Sharpton a declarat că Biden s-a angajat să acorde prioritate unor acțiuni suplimentare privind dreptul la vot dacă democrații vor păstra controlul Congresului la alegerile de la jumătatea mandatului din noiembrie. Acesta a menționat că liderii l-au presat pe Biden să intervină mai mult în ceea ce privește reforma justiției penale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.