Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE: S-ar fi ajuns la un acord Turcia-UE. Liderii europeni au prezentat astăzi premierului turc planul UE cu privire la imigranți

UE Turcia

Liderii Uniunii Europene au finalizat proiectul unui plan de transfer a zeci de mii de imigranți înapoi în Turcia, pe care l-au prezentat vineri, 18 martie, premierului turc, Ahmet Davutoglu.

UPDATE 16.35: S-a ajuns la un acord între Uniunea Europeană și Turcia, susține Juha Sipilä, premierul Finlandei, pe Twitter.

jUHAAnunțul finalizării planului a fost făcut pe Twitter de prim-ministrul luxemburghez Xavier Bettel, în urma unei reuniuni la Bruxelles a liderilor europeni, care au oferit asigurări că proiectul de acord nu va duce la deportări în masă.

„Preşedintele UE Donald Tusk, care a prezidat reuniunea, şi preşedintele Comisiei Europene (CE) Jean-Claude Juncker urmează să prezinte vineri dimineaţa poziţia Europei premierului Davutoglu. (...) Potrivit proiectului, UE va plăti pentru a trimite înapoi în Turcia noii migranţi care sosesc în Grecia şi care nu se califică să primească azil”, notează Mediafax.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.