Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderii PNL din teritoriu se revoltă: Ce le-au transmis lui Vasile Blaga şi Alina Gorghiu

PNL

Preşedintele PNL Brăila, Vasile Cortez, a declarat joi că în momentul în care a preluat şefia filialei brăilene, după demisia fostului preşedinte, senatorul Cătălin Boboc, a primit asigurări din partea co-preşedintelui PNL Alina Gorghiu că la Brăila conducerea centrală a partidului nu va impune candidaţii pentru alegerile parlamentare din acest an. 'Când m-a chemat doamna Alina Gorghiu să iau în primire filiala, am pus două condiţii, una legată de candidaţii trimişi de la nivel naţional şi una legată de parlamentarii actuali ai PNL Brăila, dacă mai intră în vederile lor pentru o nouă candidatură. M-a asigurat că nu vor fi impuşi de la centru candidaţi la alegerile parlamentare. Am întrebat dacă are o viziune conducerea centrală a partidului în privinţa lui Varga, a lui Boboc, a lui Mihai Dănuţ, a lui Nazare şi m-a asigurat clar că nu îi impune, dacă nu suntem de acord. Adică PNL Brăila îşi va desemna singur candidaţii. Centrul nu ne va impune candidaţii pentru parlamentare', a declarat Cortez la o conferinţă de presă.

Preşedintele PNL Brăila a precizat că în momentul în care a acceptat funcţia de lider interimar al liberalilor brăileni şi-a propus obţinerea a cel puţin trei mandate de parlamentar, faţă de două câte a avut până acum PNL Brăila, lista candidaţilor urmând să fie cunoscută la sfârşitul acestei luni. 'Până la sfârşitul lunii august vom avea stabiliţi candidaţii la parlamentare şi vor fi votaţi în Biroul Naţional PNL. Organismul de conducere al PNL Brăila care ia această decizie se va întâlni în această lună şi va voi aduce apoi la cunoştinţă candidaţii care merg, ca propunere, pentru a obţine aprobarea Biroului Naţional', a completat Cortez.

Vasile Cortez, consilier judeţean, a fost desemnat preşedinte interimar al PNL Brăila pe 20 iulie, după ce fostul lider, senatorul Cătălin Boboc, şi-a depus demisia din funcţie, ca o 'asumare' a rezultatelor obţinute la alegerile locale din municipiu, dar şi pentru a linişti unele 'animozităţi interne', anunţă Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.