Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderii PSD acuzați că au încălcat regulilor de distanțare/ Reacție: Nici vorbă! Regulile au fost respectate așa cum a constatat și poliția

captură TV
masa ciolacu

Imagini cu lideri PSD, printre care și Marcel Ciolacu, în restaurantul unei pensiuni, au fost difuzate sâmbătă seară de Realitatea Plus, iar aceștia erau acuzați că au încălcat regulile sanitare în vigoare. Senatorul Lucian Romaşcanu, prezent la fața locului, a explicat că au fost trei grupuri la trei mese, că poza e făcută când s-au aşezat toţi la masă pentru scurt timp, şi că în urma apelului la 112 făcut de cel care a făcut fotografia, a venit şi poliţia, care nu a constatat nereguli, conform News.ro.

Lideri ai PSD au fost surprinsi sâmbătă seară stând la masă la restaurantul pensiunii „Ţara Luanei” din Sărata Monteoru, judeţul Buzău, a relatat Realitatea Plus, care a acuzat că nu au fost respectate regulile sanitare în vigoare. Lângă președintele Marcel Ciolacu se afla fostul premier Mihai Tudeose.

Senatorul Lucian Romaşcanu, a declarat sâmbătă seara, la Realitatea PLUS, că de fapt este vorba de o cu totul altă situaţie faţă de cum se poate presupune din fotografia în care apare Marcel Ciolacu. Romaşcanu a explicat că şi el a fost prezent la întâlnire şi că persoanele care se văd în fotografie stând împreună la o singură masă erau de fapt cele trei grupuri care ocupau trei mese, iar fotografia a fost făcută exact în acele secunde în care toţi cei prezenţi au stat alături pentru scurt timp. „Noi ne-am întâlnit... Am fost trei grupuri la trei mese. Poza este făcută când ne-am aşezat toţi la o masă. (...) Lucrurile nu au fost aşa cum au fost prezentate. Am stat trei grupuri la trei mese. 30 de secunde, un minut, am alăturat mesele...”, a declarat Romaşcanu, sâmbătă seara, la Realitatea PLUS. El a explicat că situaţia a fost verificată şi de echipajul de poliţie chemat la restaurant, care nu a constatat o neregulă, pentru că, dacă ar fi fost, ar fi fost aplicată o sancţiune. „Furnizorul acestei fotografii... a sunat la 112. (...) A venit un echipaj de poliţie. (...) Atât timp cât a fost echipajul... Au venit, s-au lămurit. (...) Deci, dacă era de sancţionat, ar fi fost sancţiune”, a mai explicat Lucian Romaşcanu, în intervenţia telefonică de la Realitatea PLUS.

UPDATE Poliția a anunțat că a dat amenzi de 21.000 de lei la evenimentul amintit mai sus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.