Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderii PSL Ilan Laufer și Alexandru Coita, dezbateri la Cluj pe renașterea capitalului autohton

Liderii Platformei Social Liberale Ilan Laufer și Alexandru Coita au avut o dezbatere deschisă și dinamică alături de clujeni pe tema celor 10 obiective propuse de proiectul de țară ROMANIA 10 ÎN 10, cu precădere pe măsurile referitoate la pactul strategic cu investitorii și renașterea capitalului autohton.

„Ieri, 20 ianuarie 2020, cea de-a cincea zi a Turului României 10 în 10 s-a încheiat cu succes la Cluj-Napoca, orașul în care Platforma Social Liberală a fost lansată la începutul lunii trecute.

Aici, liderii Ilan Laufer și Alexandru Coita au fost întâmpinați de un număr impresionant de membri și simpatizanți ai PSL, găzduiți fiind de Radu Lupaș, presedintele PSL Cluj-Napoca și Vlad Danciu, Secretarul General al PSL, ambii fondatori ai formațiunii politice, veniți din mediul antreprenorial, cu o experiență complexă de peste 10 ani.

Citește și: Artificul care ar putea salva parlamentarii, dacă pensiile speciale vor fi eliminate

Liderii Platformei Social Liberale au avut o dezbatere deschisă și dinamică alături de clujeni pe tema celor 10 obiective propuse de proiectul de țară ROMANIA 10 ÎN 10, cu precădere pe măsurile referitoate la pactul strategic cu investitorii și renașterea capitalului autohton, teme care au generat o amplă discuție.

Caravana PSL pleacă astăzi de la Cluj-Napoca împreună cu o echipă mai puternică și mai solidă, îndreptându-se spre Alba Iulia și Sibiu, unde vor avea loc alte întâlniri cu membri și simpatizanții PSL.

#Romania10in10

#mieimipasa”, se arată pe pagina de Facebook a lui Ilan Laufer.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.