Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SURSE Întâlnire Ponta, Chiţoiu şi Oprea la Guvern

ATELIERELE VIITORULUI - PSD - PARLAMENT

UPDATE: Premierul Victor Ponta se întâlneşte la această oră cu fostul ministru al Finanţelor Daniel Chiţoiu şi cu vicepremierul Gabriel Oprea pentru a discuta despre măsura privind creditele.

----

În cursul zilei va fi şi o întrevedere între premierul Victor Ponta şi liderul PNL Crin Antonescu. Preşedintele Senatului a confirmat, în această dimineaţă, că se va întâlni cu premierul dar după întâlnirea pe care o are programată cu preşedintele Parlamentului Georgiei.

Se pare că subiectul va fi legat de situaţia lui Klaus Iohannis, edilul Sibiului, desemnat pentru funcţia de ministru de interne, dar şi pentru cea de vicepremier. În privinţa acestuia, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat aseară la TVR că în pofida reacţiilor social-democraţilor, ultimul cuvânt îl va avea premierul Victor Ponta, liderul PSD. Totodată, Crin Antonescu a precizat că se va încerca cu juriştii guvernului găsirea unei soluţii, pentru a nu se ajunge la un nou vot în parlament pentru o nouă organigramă.

De altfel, liderii USL vor trebui să convină şi asupra unui calendar în ceea ce priveşte investirea viitorilor miniştri, respectiv Teodor Atanasiu, propus pentru a prelua Ministerul Economiei, Cristian Buşoi care îl va înlocui pe Eugen Nicolăescu la Sănătate, iar acesta din urmă  la conducerea Finanţelor Publice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.