Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderii USR susțin că înscrierea lui Meleșcanu în partidul lui Dan Voiculescu este cel mai elocvent exemplu de politică pe stil vechi

Inquam Photos / Octav Ganea
Teodor Melescanu

Liderii USR au susținut, marți, că înscrierea ex-ministrului de Externe Teodor Meleșcanu în partidul fondat de Dan Voiculescu reprezintă cel mai elocvent exemplu de politică pe stil vechi și că acesta a slujit loial exclusiv interesele celor care l-au propulsat în funcții, anunță MEDIAFAX.

”Înscrierea ex-ministrului de Externe Teodor Meleșcanu în partidul fondat de Dan Voiculescu reprezintă cel mai elocvent exemplu de politică pe stil vechi, așa cum se practică în România de 30 de ani încoace. Ministru în Guvernele conduse de Nicolae Văcăroiu, Călin Popescu Tăriceanu, Victor Ponta, Sorin Grindeanu, Mihai Tudose și Viorica Dăncilă, membru al PDSR, Alianței pentru România, PNL, ALDE, Forța Națională și PPUSL, Meleșcanu a slujit loial exclusiv interesele celor care l-au propulsat în funcții”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a USR.

Citește și: Klaus Iohannis, anunț oficial! Starea de alertă se prelungește! Se redeschid mall-urile, grădinițele private și piscinele .

Potrivit liderilor USR, la fel ca Teodor Meleșcanu ”au făcut și continuă să facă și alții”.

”Și parlamentarii de la defuncta ALDE, care au anunțat zilele trecute că trec in corpore la PSD. Și cei aproape 20 de foști senatori și deputați PSD și ALDE care s-au înregimentat mai nou în PNL, deși ieri votau cu două mâni proiectele prin care Liviu Dragnea voia să îngenuncheze România. Și zecile de primari mai mari sau mai mici care, vrând să-și păstreze cu orice preț ciolanul, și-au descoperit și ei, în ultimele luni, cu ochii pe alegerile locale, „valențe liberale”. Partidele tradiționale au nu doar o istorie comună, ci și interese comune. Iar, de cele mai multe ori, aceste interese nu coincid cu cele ale românilor. În 2020, la urne, românii au ocazia să le spună răspicat că a trecut vremea vechii clase politice și că nu mai vor jocuri murdare, înțelegeri transpartinice locale și naționale la finalul cărora ei s-au îmbogățit din banul public, iar românii sunt la fel de săraci, de lipsiți de autostrăzi, școli și spitale decente, de condiții civilizate de trai”, se mai arată în postarea USR.

Citește și: Radu Mazăre a cerut să fie transferat în Madagascar. Ce a decis instanța

Senatorul Teodor Meleșcanu s-a înscris în Partidul Puterii Umaniste, conform unui anunț făcut de această formațiune.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.