Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu, mesaj la moartea Tamarei Buciuceanu: 'Am pierdut una dintre stelele teatrului românesc'

realitatea.net
Calin Popescu Tariceanu

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu a declarat că marți am pierdut una dintre stelele teatrului românesc, respectiv pe actrița Tamara Buciuceanu Botez, precizând că lumea își va aduce aminte mereu de rolurile ei memorabile în comediile de scenă, anunță MEDIAFAX.

Citește și: E oficial! Vârsta de pensionare se va schimba- Cine sunt cei vizați

„Astăzi (marți - n.r.), toți românii sunt triști. Am pierdut una dintre stelele teatrului românesc, imensa actriță care a fost Tamara Buciuceanu Botez. Ca mulți alți monștri sacri ai scenei, Tamara Buciuceanu Botez are marele merit de a ne fi înseninat sufletele în perioade grele, când până și râsul ne era atent drămuit, pentru că dictaturile nu s-au împăcat niciodată bine cu umorul”, a scris Călin Popescu Tăriceanu, marți, pe Facebook.

Președintele ALDE a adăugat că „ne vom aminti mereu rolurile ei memorabile în comediile de scenă, de pe marele sau micul ecran, felul ei unic și plin de har în care ne făcea să râdem, și îi vom păstra veșnic un loc în inimile noastre. Dumnezeu să o odihnească!”.

Citește și: Victor Ciutacu, reacție dură după dezvăluirile Rise Project despre Dan Barna: E evident că liderii USR se bucură de protecție la nivel înalt

Tamara Buciuceanu Botez a murit, marți, la Spitalul Elias din Capitală, au precizat, reprezentanții unității spitalicești.

Actrița a fost internată pe fondul unor probleme cardiace la începutul lunii octombrie, iar în ultimele zile, starea sa de sănătate se agravase.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.