Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul ATP, Rafael Nadal, s-a retras de la Turneul Campionilor după ce a fost învins de Goffin, în primul meci

www.gsp.ro
Rafael Nadal

Spaniolul Rafael Nadal, locul 1 ATP, a fost învins, luni seară, cu scorul de 7-6 (5), 6-7 (4), 6-4, de belgianul David Goffin, locul 8 ATP, în prima etapă a Grupei Pete Sampras de la Turneul Campionilor de la Londra.

Goffin, primul belgian din istorie care particippă la Turneul Campionilor, s-a impus după un meci a durat două ore şi 37 de minute.

La scurt timp după această întâlnire, Nadal s-a retras din competiţie, din cauza unei accidentări la genunchiul drept. În urmă cu aproape două săptămâni, Nadal, liderul ATP, s-a retras şi de la turneul de la Paris, la care a ajuns până în sferturile de finală, tot din cauza problemelor de la genunchi, anunță News.ro.

Citește și: Un avocat îl 'sperie' pe MM Stoica, după bătaia din club: 'Riscul e destul de mare să ajungi din nou la închisoare'

"Am încercat totul, am făcut tot ce se putea pentru a fi pregătit să joc. Dar nu am fost pregătit cu adevărat. Este un miracol de a fi fost atât de aproape în acest meci", a declarat Nadal, care a salvat patru mingi de meci în partida de luni.

În vârstă de 31 de ani, Nadal nu a câştigat niciodată Turneul Campionilor.

Un alt spaniol, Pablo Carreno Busta, locul 10 ATP, îi va lua locul liderului ATP pentru următoarele două etape ale grupei.

În primul meci al grupei, bulgarul Grigor Dimitrov, locul 6 ATP, l-a învins, luni, pe austriacul Dominic Thiem, locul 4 ATP, scor 6-3, 5-7, 7-5.

Marţi se joacă meciurile Marin Cilici (Croaţia), locul 5 ATP - Jack Sock (SUA), locul 9 ATP şi Roger Federer (Elveţia), locul 2 ATP - Alexander Zverev (Germania), locul 3 ATP, din etapa a II-a a Grupei Boris Becker.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.