Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul AUR, cu șalupa lângă canalul Bîstroe: 'Ciucă știe din aprilie anul trecut despre dragare dar nu au spus nimic' (video)

Facebook
George Simion

Liderul AUR, deputatul George Simion, a postat miercuri pe pagina sa de Facebook un video în care apare pe brațul Chilia, în zona canalului Bîstroe, și l-a acuzat pe prim-ministrul Nicolae Ciucă de faptul că ştie, încă din luna aprilie a anului trecut despre dragarea canalului, însă a ţinut ascunsă informaţia pentru a nu îi deranja pe partenerii internaţionali ai României.

  • „De peste opt luni Guvernul ştia de operaţiunile de adâncire efectuate de Ucraina. Premierul Ciucă ştie, încă din luna aprilie a anului trecut, despre dragarea canalului Bâstroe, despre operaţiunile de adâncire. Nu au spus nimic pentru că aşa li s-a transmis din partea partenerilor noştri internaţionali. MAE n-a făcut nimic, domnul trabucel (Bogdan Aurescu – n.r.) nu mişcă deloc în interesul românilor. În război ca în război. Nu mai contează floră, faună, rezervaţie naturală, UNESCO. Unii spun – dar nu eşti destul de vocal. Sunt în opoziţie. Mai mult nu putem face. Trebuie făcute mai multe lucruri şi pentru Munţii Carpaţi, şi pentru Delta Dunării, şi pentru oricare român, oriunde s-ar afla el. E de datoria noastră să luăm atitudine când astfel de cazuri se întâmplă”, a precizat George Simion pe filmarea postată pe reţeaua de socializare.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.