Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul BNS s-a DEZLĂNȚUIT la adresa lui Florin Cîțu: E prima dată când un premier transformă sindicatele într-o adunătură de hoți

www.nineoclock.ro
dumitru costin

Liderul Blocului Naţional Sindical, Dumitru Costin, a afirmat joi, că este pentru prima oară în 30 de ani când un lider politic cum este premierul Florin Cîţu "a transformat mişcarea sindicală într-o adunătură de hoţi" -  VEZI AICI

Dumitru Costin a afirmat, în cadrul Congresului BNS, la finalul intervenţiei preşedintelui Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, că îi transmite nemulţumirea faţă de afirmaţiile premierului Florin Cîţu, conform Mediafax.

Citește și: OPERAȚIUNE MONSTRU: mascații au descins în SPITALE și cabinele medicale din 17 județe și București

"Ţin să vă transmit nemulţumirea întregului nostru Congres faţă de acuzaţiile pe care le-a adus în ultimele două săptămâni domnul premier Cîţu. (…) Este pentru prima oară în treizeci de ani când un lider politic aşa cum este domnul Cîţu a transformat întreaga mişcare sindicală într-o adunătură de hoţi pentru că afirmaţii de genul «luaţi banii oamenilor fără acordul lor» înseamnă hoţie, furt”, a afirmat Dumitru Costin.

Citește și: OPERAȚIUNE MONSTRU: mascații au descins în SPITALE și cabinele medicale din 17 județe și București

El a menţionat că premierul Florin Cîţu nu înţelege mecanisme prevăzute în Constituţie şi în lege.

 

"Domnia sa din păcate nu înţelege nişte mecanisme simple prevăzute în Constituţie şi în lege. Îi stăm la dispoziţie pentru a-l ajuta cu ABC-ul exercitării drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale lucrătorilor din România şi am încredere bazată pe experienţa dumneavoastră politică că veţi avea şi o discuţie internă la nivelul PNL”, a menţionat liderul BNS.

 

Dumitru Costin a precizat că va sancţiona orice derapaj comportamental sau de încălcare a drepturilor lucrătorilor.

 

"Suntem dispuşi dialogului, dar vom sancţiona orice tip de derapaj comportamental sau orice tip de încălcare a drepturilor fundamentale ale lucrătorilor din această ţară”, a mai transmis Dumitru Costin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.