Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul deputaților PNL Raluca Turcan, trei ipoteze: 'Demisia Vioricăi Dăncilă, vot pentru restructurarea în Parlament sau pentru moțiune'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Raluca Turcan

Liderul deputaților PNL Raluca Turcan a declarat că trei ipoteze pentru perioada următoare ar fi demisia premierului Viorica Dăncilă, un vot pe restructurarea în Parlament sau un vot pentru moțiunea de cenzură, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Anunț în toiul nopții al lui Alexandru Cumpănașu! Ce va înființa – Proiectul prezentat azi

„Demisia Vioricăi Dăncilă, vot pentru restructurare în Parlament sau vot pentru moțiunea de cenzură! Acestea sunt trei ipoteze pentru următoarea perioadă care să scoată România din criza creată de incompetență, populism și corupție. Dacă România mai înseamnă ceva pentru doamna Dăncilă, ar trebui să-și înainteze demisia sau să vină de urgență în Parlament”, a scris Raluca Turcan, miercuri, pe Facebook.

Citește și: Schimbare radicală! Un celebru lanț de hypermarket renunță la acest produs

Prim-vicepreședintele PNL a adăugat că este condamnabilă fuga de răspundere a șefului Executivului.

„Cum Guvernarea PSD -ALDE a eșuat în toate domeniile, inclusiv în politică, soluția onestă și responsabilă o reprezintă moțiunea de cenzură, semnată și votată de minimum 234 de parlamentari, aspect deja perfect fezabil în actualul context. Fuga de răspundere a doamnei Dăncilă într-un astfel de moment este la fel de condamnabilă ca și guvernarea împotriva românilor furnizată de PSD-ALDE. Și ALDE și PSD și-au consumat orice resursă de credibilitate”, a conchis Turcan.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, miercuri, că respinge integral remanierea propusă de premierul Viorica Dăncilă, precizând că propunerile pe care le-a primit sunt inacceptabile. Șeful statului a mai spus că actualul Guvern are nevoie de o confirmare în Parlament și solicită declanșarea procedurii în acest sens.

Citește și: Dezvăluire. Fiul unui general comunist, ajuns lider USR-PLUS!

În cazul în care noul Executivul nu va trece de Parlament, Iohannis susține că există soluții constituționale pentru a nu intra într-o criză profundă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.