Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul deputaților PNL, Florin Roman, către Dan Barna: Sunteți un ageamiu și un manipulator, care nu ați înțeles nimic

b1.ro
Florin Roman PNL

Liderul deputaților PNL, Florin Roman, i-a spus lui Dan Barna că este ”un ageamiu și un manipulator”, după ce liderul USR acuzase PSD și PNL că apelează la o „șmecherie” pentru a face în așa fel încât legea care prevede impozitarea tuturor pensiilor speciale să fie declarată neconstituțională, anunță MEDIAFAX.

Liderul USR, Dan Barna, a acuzat PSD și PNL că apelează la o „șmecherie” pentru a face în așa fel încât legea care prevede impozitarea tuturor pensiilor speciale să fie declarată neconstituțională.

Citește și: Augustin Zegrean: ‘Ar trebui echilibrate lucrurile, dar nu așa. Este o metodă pur bolșevică. Pensiile nu se plătesc din bugetul de stat, ci din bugetul asigurărilor de stat’ .

„USR luptă pentru desființarea, impozitarea pensiilor speciale de patru ani. (...) Ne asigurăm încă de acum că toată bucuria de ieri a cetățenilor se va întoarce de la CCR. Fiecare demers de genul acesta, prin care CCR are ocazia să respingă impozitarea pensiilor speciale. Dacă CCR va respinge acest demers legislativ, aștept demisia dvs.”, a spus Barna.

Replica a venit din partea liderului deputaților PNL, Florin Roman.

„Eu înțeleg că 'Fără penali în funcții publice' înseamnă să respecți Constituția, legile, să respecți CCR și deciziile CCR. Azi asistăm la un moment istoric, pentru că noi ne-am întors fața spre popor. Prin liderii de grup de la PNL și PSD, iar azi impozităm și pensiile parlamentarilor cu 85%, ceea ce înseamnă dreptate socială. Ca să înțeleagă toată lumea, dacă dânșii ar fi votat împotrivă sau abținere ieri, discursul lui Barna era deplin justificat, dar cât timp parlamentarii USR au votat ieri pentru impozitare, dânșii și-au asumat acest demers politic”, a spus Roman.

Citește și: VIDEO Scandal între PNL și USR! Replici de mahala: ‘Sunteți un ageamiu și un manipulator, care nu ați înțeles nimic. Nu fiți ipocriți și nu mințiți oamenii’

El a amintit că mediul online a fost „invadat” de cei de la USR care și-au asumat impozitarea pensiilor speciale.

„A fura munca altora e urât. Azi reveniți la aceeași retorică, că era mai bună desființarea. Sunteți un ageamiu și un manipulator, care nu ați înțeles nimic. Nu fiți ipocriți și nu mințiți oamenii”, i-a mai spus Roman lui Barna.

Parlamentarii USR au încercat să introducă pe ordinea de zi a plenului reunit un proiect al Uniunii care prevedea desfiițarea pensiilor speciale pentru parlamentari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.