Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul deputaților UDMR a preluat și funcția de purtător de cuvânt al formațiunii

csoma botond

Kelemen Hunor, preşedintele UDMR i-a încredinţat rolul de purtător de cuvânt lui Csoma Botond, liderului grupului parlamentar al UDMR din Camera Deputaţilor care a răspuns pozitiv la această invitaţie, anunţă Uniunea miercuri.

”Experienţa ultimilor patru ani arată că rolul de purtător de cuvânt a adus un aport pozitiv comunicării Uniunii cu comunitatea şi cu mass-media. Din acest motiv, preşedintele UDMR a considerat că este importantă asigurarea continuităţii după plecarea doamnei Hegedüs Csilla, de data aceasta concentrându-se şi mai mult pe relaţia cu presa de limba română din Bucureşti”, precizează UDMR în anunţ.

"Csoma Botond este un politician credibil, perseverent şi cu experienţă. În calitate de lider al grupului parlamentar al UDMR din Camera Deputaţilor, el a reprezentat şi până acum opinia Uniunii la televiziunile din Bucureşti şi în presa maghiară din România. Se simte ca acasă la Bucureşti şi cunoaşte deopotrivă şi jurnaliştii români, dar şi pe cei maghiari. I-am cerut noului purtător de cuvânt să faciliteze şi să îmbunătăţească comunicarea rapidă şi eficientă şi să nu se ferească de întrebări", a subliniat Kelemen Hunor în urma invitaţiei adresate lui Csoma Botond.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.