Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul deputaţilor USR îl somează pe: Marcel Ciolacu: Să dea un răspuns public dacă PSD mai susţine candidatura Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei

Ionuț Moșteanu

Liderul deputaţilor USR îl somează pe: Marcel Ciolacu: Să dea un răspuns public dacă PSD mai susţine candidatura Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei

Liderul deputaţilor USR Ionuţ Moşteanu i-a solicitat un răspuns public clar referitor la o susţinere în continuare din partea social-democraţilor a Gabrielei Firea la Primăria Capitalei, „un om care a tolerat în apropierea sa torţionarii din azile”, anunță news.ro.

„Doamna Gabriela Firea e candidatul PSD la Primăria Capitalei. Ne-a anunţat chiar ea aseară la un post de televiziune”, a scris Ionuţ Moşteanu, miercuri pe Facebook.

Liderul deputaţilor USR îi cere preşedintelui PSD Marcel Ciolacu să spună public dacă partidul său va susţine pentru Primăria Capitalei un candidat care „a tolerat în aproprierea sa torţionarii din azile”.

„Domnule Ciolacu, datoraţi un răspuns public - susţine PSD la Capitală un om care a tolerat în apropierea sa torţionarii din azile? Da sau nu? E simplu! Aveţi obligaţia să clarificaţi”, a completat Moşteanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.