Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liderul din Gorj, Mihai Weber, după ce a fost numit vicepreședinte în PSD: 'Pierderea alegerilor, un semnal al electoratului'

cdep.ro
mihai weber

Liderul PSD Gorj Mihai Weber a afirmat, la o zi după ce a fost numit vicepreședinte al partidului, că pierderea alegerilor prezidențiale reprezintă un semnal de alarmă din partea electoratului social-democrat. El a adăugat că decizia echipei de conducere de a demisiona este un gest onorabil, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Mega-lovitură! Amenzile vor exploda- Când se va întâmpla asta

„Pierderea alegerilor prezidențiale reprezintă un semnal din partea electoratului de care PSD este obligat să țină seama, și asta deoarece electoratul este, întotdeauna, cel care indică direcția în care partidele politice trebuie să se îndrepte. PSD nu trebuie să facă excepție și trebuie să se adapteze. Trebuie să schimbăm lucrurile în interiorul partidului, pentru a redeveni credibili. Este nevoie de un nou comportament politic și de o nouă ofertă politică pentru electorat. Meritocrația, întoarcerea la popor, unitatea și echilibrul trebuie să fie noile cuvinte de ordine, de la care PSD nu trebuie să se abată dacă dorește să redevină partidul numărul unu în preferințele electoratului”, a scris Weber, pe Facebook.

Citește și: Mihai Fifor șterge pe jos cu Florin Cîțu:’Ne arată cât de prost pregătit este’

Liderul PSD Gorj a susținut că decizia Vioricăi Dăncilă și echipei de conducere de a demisiona reprezintă un gest „onorabil”.

„Gestul echipei de conducere, de a-și depune mandatul, este unul onorabil. Colegii noștri vor rămâne, însă, alături de noi, iar eu sunt sigur că fiecare dintre noi putem învăța din greșelile trecutului. De aceea, în această perioadă, PSD trebuie să dea dovadă de unitate și de forță. Social-democrații trebuie să strângă rândurile pentru a putea reconstrui un PSD care să reprezinte tot electoratul de stânga din România”, a subliniat Weber.

Deputatul Mihai Weber, lider al PSD Gorj, a fost numit marți noapte în funcția de vicepreședinte al partidului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.